ALMIRO energy for vegetation s.r.o. a Tým Janík Motorsport

ALMIRO energy for vegetation s.r.o. navázala spolupráci s Týmem Janík Motorsport a stala se tak jeho významným partnerem.


Tým Janík Motorsport se v motorsportu pohybuje již téměř 30 let a nyní působí na profesionální úrovni v domácích i v mezinárodních šampionátech.

Začátky tohoto týmu sahají do automobilových závodů do vrchu, kde dokázal dosáhnout na nejvyšší ocenění, a díky tomu je Václav Janík, majitel týmu a zároveň jezdec, reprezentantem České republiky.


V nedávných letech náš tým rozšířil své působení na okruhová závodiště. Mezi hlavní série patří TCR Europe, TCR Eastern Europe, Clio Cup, ESET Cup Series, kde se mezi velkou konkurencí rozhodně neztrácíme. V sérii TCR Eastern Europe naše vozy získaly hned několik absolutních vítězství. V roce 2022 jsme navíc vyhráli titul nejlepšího týmu celé série a v roce 2023 jsme tento titul obhájili. Náš jezdec Maťo Homola získal titul i mezi jezdci a Adam Kout skončil na třetím místě.


„Vést profesionální závodní tým na špičkové úrovni bylo vždy mým velkým snem. Díky usilovné práci a také díky lidem, které jsem postupně během své závodní kariéry potkával, můžu říct, že můj sen se stal realitou a moje práce je mým koníčkem. Za dobu svého působení v motoristickém sportu, které odstartovalo již v roce 1996, jsem získal celou řadu významných umístění, a to jak v domácích, tak také na mezinárodních šampionátech. Postupně své působení v motorsportu rozšiřuji také o další aktivity spojené s tímto nádherným sportem. Hlavním motorem, který nás žene dopředu, jsou ty nejlepší výsledky a profesionální přístup k partnerům, klientům, a také zákazníkům našeho závodního týmu.“

19/01/2024

obr